PALVELEVA LOMA-ASUNNON OSTAJAN KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ!

Tarjoamme Järvi-Suomesta loma-asuntoa etsiville asiakkaille helpon, nykyaikaisen ja selkeän ostajapalvelun. Asiakasperhe määrittää itselleen tärkeät mökkivalinnan näkökulmat; sijainti, budjetti, mökin varustelutaso, vesistö ja kaikki muut heille tarpeelliset asiat. Sen jälkeen ryhdymme töihin. Etsimme mökkiä juuri sieltä, mistä asiakasperhe sellaisen haluaa. Kun löydämme vaatimusten mukaisia mökkivaihtoehtoja, esittelemme ne ainoastaan asiakkaallemme. Mikäli he kiinnostuvat, tekevät tarjouksen ja lopulta kaupan, niin ostaja maksaa välityspalkkion. Tämä kaikki tehdään ostajalle sopivassa aikataulussa – ilman turhanaikaista kiirettä.

 

OSTAJAPALVELUN TOIMIVUUTTA ON TUTKITTU

Auktori Oy on kehittänyt tätä toimintatapaa jo kaksi vuotta. Kiinteistönvälittäjä Eija Rantalainen tutki sitä opinnäytetyössään valmistuttuaan muotoilijaksi Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulusta (XAMK). Etsimme keväällä 2019 perheelle Helsingin Meilahdesta sopivan kodin – alueelta ei silloin ollut vapailla markkinoilla yhtään asuntoa tarjolla! Markkinointimme tuloksena löysimme samanaikaisesti neljä perheelle soveltuvaa vaihtoehtoa ja niistä he hankkivat mieleisimmän. Nämä asunnot eivät olleet yleisesti myynnissä.

Sama toimintamalli on tehokas tapa myös etsittäessä loma-asuntoja. Kiinteistönvälittäjän on tunnettava seutukunta järvineen, jotta mieleisen loma-asunnon hakeminen on tehokasta.