VIIHTYISIÄ KESÄMÖKKEJÄ ETELÄ-SAVON JÄRVIALUEILTA

Keskitymme Etelä-Savossa sijaitseviin loma-asuntoihin. Erityisesti lähialueidemme järvet – Puumalan, Anttolan ja Ristiinan ympäristöjen Saimaan järviseudut, Mäntyharjun ympäristön vesistöt, Suomenniemen Kuolimo - ovat kiinnostava markkina-alue. Ostajia pyrimme hakemaan pääkaupunkiseudulta, koska heille mökkimatka on kuvaamallemme markkina-alueelle noin 2,5 tuntia.

KOKEMUSTA JA MARKKINOINTIOSAAMISTA

Käsityksemme nykyaikaisesta kiinteistönvälityksestä perustuvat keväällä 2020 tekemiimme kahteen Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (XAMK) opinnäytetyöhön. Pohdimme niissä kiinteistönvälittäjien asiakkaiden palvelua ja sen helppoa, tehokasta ja tuloksellista toteuttamista.

Olemme aiemmassa työyhteisössämme myyneet yli sata kesämökkiä ja vapaa-ajanasuntoa. Asiakaskuntamme niin ostajista kuin myyjistä on laaja. Kesämökkejä myyvien asiakkaiden markkinoinnin kohderyhmämme ovat pääkaupunkiseudulla asuvat loma-asuntojen omistajat. Sieltä etsimme myös niiden ostajat. Toimintatapamme on menestyksellinen – nykyaikainen ja vaivaton niin myyjille kuin ostajillekin.

Tarjoamme myös rantarakennustontteja – pääosin Saimaalta.